20 Aug

Vlad Iftime – “atletul vegan raw”

Pana acum am avut placerea sa ajung de doua ori la Centrul Cai de Vis, si de ambele dati am fost impresionata de loc, de primire si de oamenii de acolo. Povestea primei vizite o puteti “rasfoi” aici, iar a doua o gasiti aici. O gazda buna si o persoana extrem de pasionata de ceea ce a creat in acea zona este fondatorul Centrului, si anume Vlad Iftime. E un tip amuzant, pe care iti face placere sa il asculti povestind, mai ales despre locul in care a investit financiar dar si sufleteste. La fel de multa pasiune pune si in celelalte proiecte ale sale, si pentru ca mi-a placut foarte tare ultima lui initiativa, m-am gandit sa v-o povestesc si voua.

Fiecare om, daca intr-adevar intruneste si calitatile spirituale pentru a fi numit asa (si nu doar cele fizice), incearca la un moment dat, printr-o modalitate sau alta sa faca bine celor din jor, sa ajute dupa posibilitatile sale. Ultimele exemple demne de urmat le-am vazut la Anda (aici) dar si la Iulia (aici), insa despre ele voi mai vorbi zilele urmatoare. Vlad Iftime a decis ca ajutorul sau sa fie oferit copiilor bolnavi de cancer de la Centrul de Excelenţă în Îngrijire Paliativă Hospice Casa Speranţei. El va face acest lucru participand la un maraton ce sustine cauzele de acest gen, drept urmare va alerga de data de 8 septembrie, 21 de km de traseu (in panta!) de pe Transfagarasan. Si pentru ca este dedicat cauzei, si isi doreste sa reuseasca terminarea traseului intr-o forma fizica cat mai buna, Vlad a facut si cateva modificari “minore” in viata sa, trecand la o alimentarie “vegan raw” si la practicarea a 3 tipuri de antrenamente de cate 3-4 ori pe saptamana.

Stiu ca si tu apreciezi oamenii care incerca sa aduca o picatura de energie pozitiva in viata altora, asa ca il poti sustine scriind sau promovand ceea ce face si cauza pentru care participa la maraton, ori donand una dintre sumele propuse (10 ron, 50 ron, 100 ron, 200 ron sau alta suma dorita) direct pe site-ul oficial. Drept multumire pentru sustinere, dupa Transmaraton, Vlad va organiza o petrecere pe care nu vrei sa o ratezi, la centrul Cai de Vis, pentru toti donatorii.

Poti afla mai multe despre cea ce face Vlad pe pagina oficiala a evenimentului: www.caidevis.ro/transmaraton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge