5 May

Viata in reviste

Ma gandeam in seara asta la o discutie avuta zilele trecute cu o prietena, in care ea spunea, pe buna dreptate, ca revistele pentru femei te invata, pe de o parte cat de impacata trebuie sa fii cu tine si cum trebuie sa te accepti cu toate defectele tale, iar pe de alta parte, te initiaza in tainele a n’spe mii de trucuri pentru a-ti mai umfla decolteul un pic, a-ti bomba fundul si a parea mai interesanta decat te-a lasat barza.

Rau nu-i, ca labilitatea psihica e la moda, si intr-o mai mica sau mai mare masura ne bucuram cu totii de ea, insa macar o coerenta in discurs ar trebui sa aiba si hartia asta colorata! Eu, cum am mai povestit si pe-aici, am ramas din inertie, fiedela unei reviste de care profit cu nerusinare in momentul in care imi umplu cada cu spuma si vreau sa-mi eliberez creierul de tampeniile ce-l populeaza. Insa ma uimeste faptul ca celebrul chiosc de ziare e inca plin de coperti colorate, umplute cu sfaturi care mai de care mai aiurite. Hai ca inteleg de ce “Povestea mea” inca mai are succes, ca artrita lu’ mamaie de la parter nu se intelege cu mouse-ul si cu tastele, si apoi foile atent studiate mai folosesc si la invelit borcane. Insa cele care se adreseaza adolescentilor si nu numai, cum de mai au succes? Nu au acces la toata informatia de pe internet?

Singurele explicatii ar fi ca in mediu rural nu sta fiecare Gigel cu laptopul in brate, asa ca Playboy e mult mai la indemana, iar in cazul internetului, te afunzi in diferite site-uri si poate uneori e mai greu sa filtrezi valul de informatii.

Pfff… ce dilema, atata bataie de cap cu blogul si subiectul asta, ia sa fug eu sa mai rasfoiesc un almanah!

revista pentru tineri

One thought on “Viata in reviste

  1. Ce prietena.. cum te stimuleaza ea asa… Oricum in era internetului revistele raman ceva…. de nisa… ceva ce te face sa te gandesti la lucruri old-school care parca te fac sa te simti special. Pleci de langa chioscul de ziare cu o revista sub brat si un zambet discret in coltul gurii. Da… faci ceva special… CUMPERI O REVISTA!! revista pe care o sa o pui frumos in teancul cu celelalte numere si o sa fie frumos si ordonat si al tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge