12 Jun

Sunetul junglei muncitoresti

office food

Multinațională, birouri mici și destulă lume într-o sală oarecare, încât să ajungi să îi știi din ce în ce mai bine pe cei din jurul tău, zi după zi. Din două în două ore lumea o ia la sănătoasa, care încotro, numai să se mai dezmorțeasca un pic de pe scaunul ergonomic, insa odată trecute cele 10 minute regulamentare, își reiau somnoroși locul.Telefoanele sună, tastaturile zbârnâie, dar la un moment dat, sa aude zgomotul îndelung așteptat: un foșnet de ambalaj. Într-o fracțiune de secundă 7 priviri ghidate după sunet, își identifică ținta: punga de covrigi! Sărmanul posesor zâmbește constipat și întinde colegilor punga, într-un gest de jertfă supremă. Vulturii golesc instant ambalajul și revin, molfăind satisfăcuți, la monitorul aferent!

Timpul trece greoi, de zici ca s-a acidentat la fotbal in weekend, dar în scurt timp, alte sunete melodioase sparg zumzetul monoton. E un alt inocent care își ia la revedere cu lacrimi în ochi, cu exces de productie a glandei salivare și cu fantezii culinare neîndeplinite, de la o pungă cu bomboane de ciocolată. Intr-un final, colegii cinstesc memoria ofrandei cu un moment de reculegere glicemica, numai bun pentru a-și ciuli urechile în cutarea unei noi provocări.

So, i’ts all about foșnating! E sunetul care gâdila urchile corporatiste, care stârnește curizitatea și care adună colegii pentru 2 secunde în jurul unei pungi. Cu mac sau cu susan?! Da’ niște pufuleți mai doriți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge