22 Feb

Si vedetele imbatranesc?

Imi place tare mult cand, intrebate fiind, niste celebritati aflate drept in mijlocul deceniului patru al vietii, ce anume fac de arata atat de bine, ele zambesc modest si ganguresc timid: “Ehh… nimic special! Ma spal pe fata, sa am tenul curat, in rest.. mananc de toate si metabolismul meu se descurca!“. Pe bune? Pe buneeee?! Imaginea “logica” din capul meu e cea in care aia se spala cu apa din fantana tineretii vesnice, si mananca alimente modificate genetic, cu zero calorii. Mai sa fie!

Toate bune si frumoase, caci unele vedete sunt trecute mai nou la categoria “vampiri”, avand in vedere ca zeci de ani, la rand, apar in poze cu aceeasi fata neafectata de trecerea timpului. Deja nu mai e un joc funny, cel pe care il jucam acum cativa ani, cand aflam varsta reala a unui actor sau cantaret care arata de parca abia-l lovise pubertatea si impartaseam vestea mai departe. Ceva in genul:

“- Ionele, stii cati ani are Pharrell?  

pharrell

- Cati? 20?

- Nuu.. 

- 30?

- Nuuu!

- Pfff.. pai atunci 19?

- 41 Ionele… 41!!!!

- …..?!?”

Acum? Deja te astepti ca pustoaica fresh din serialul preferat sa fie de fapt nu stu bunica cu artrita, de vreo 50 de ani, si nici macar nu mai faci asocierea cu realitatea unei varste mai avansate. Insa o sa prindem noi (poate) si vremurile in care “prospaturile” de azi o sa fie bantuite de riduri si gravitate, si o sa li se termine aboamentul la nenea cu bisturiul magic, nu?

Vedete imbatranite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge