8 Apr

Si divele fac bilute

divaNoah, eu stiu ca nu-i frumos sa sparg mitul lui “pisi“, a lui “ubi mic” sau al “puiutz“-ului, dar adevarul socant trebuie sa iasa la iveala. Bunaciunile e si ele oameni, “ubi mic” se va isteriza si ea dupa un numar oarecare de scene in care va mima nepasarea sau intelegerea, iar “puiutz“-ului ii vor scapa la un moment dat (moment ce va vira vertiginos spre mai multe si.. mai multe) diverse poluari fonice.

Barbatii viseaza la zane perverso-neprihanite, putin lobotomizate si usor incadrabile la categoria divelor. Ceea ce primesc insa, de cele mai multe ori, este o surpriza. Ceva gen Kinder, numai ca fara instructiuni! Si se uita intai cu mirare si cu incantare la ce au descoperit, convinsi ca au de-a face cu ceva cu adevarat special, dar cand da odata realitatea de pamant cu specialul ala, atunci trece ranjetul prea timpuriu instalat. Uite-asa devine treptat “ubi mic” o mandra urmasa a inchizitiei, care va stoarce din subiectul pasiunii ei, tot cheful de viata si-l va inlocui cu mutre sictirite.

Diva de serviciu nu se duce niciodata acolo unde si regii merg neinsotiti, ea nu se demachiaza, pentru ca are genele intoarse, ochii evidentiati si buzele rumene din nastere si nu se epileaza niciodata, deoarece firele de par nu indraznesc sa-i strapunga pielea fina. Ea adora ca barbatul ei sa ii promita ceva, si 6 luni mai tarziu inca sa il astepte rabdatoare sa faca acel lucru, e absolut inebunita dupa maldarul de haine de pe scaun, plus sosetele lui aromate aruncate prin toata casa si iubeste egoismul masculului egocentrist. E ca un film prost, unde lui i s-a promis actiune si in schimb primeste o telenovela expirata si prost jucata.

Toti jucam, ne jucam si ii jucam, dar cantitatea si calitatea ingredientelor difera mereu! Bine e sa stii ce cumperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge