14 May

Sangele suc nu se face

reclama Coca ColaDe la inceputul anului nu am mai pus gura pe absolut nicio picatura de cola. Tot de atunci am inceput sa beau extrem de rar (cred ca de vreo 2-3 ori) alte sucuri carbogazoase. Rareori m-am atins de sucurile “naturale” fara acid, si nu stiu daca am baut, adunate, 2 sticle de apa minerala in cinci luni de zile.

Am facut inventarul asta pentru ca inainte, cola era parte integranta a rasfatului meu (uneori) cotidian, iar apa minerala era prezenta mereu langa pat, just in case! Nici nu prea mai conta ca uneori simteam ca nu mai am aer, atunci cand beam pe nerasuflate pahare intregi de lichid acidulat, conta doar ca eu imi potoleam setea si nevoia creata de a consuma zahar sub forma imbuteliata.

Nici nu am constientizat macar bine lipsa lor, ci doar a consecintelor negative, in sfarsit picepute. Nu simt nevoia, ma multumesc cu apa plata si cu noua mea pasiune, ceaiurile.

Apropo, v-am mai zis ca-mi place de mine, nu? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge