6 Mar

Pui pariu?

Viata e alcatuita din bune si din rele, din victorii si infrangeri, din noroc si ghinion. Tot ce poti sa speri e la gramul acela de noroc, pe care il primesti in viata, iar restul e “problema” de atitudine si de vointa!

De-atatea ori am auzit in viata mea, oameni lamentandu-se de lipsa norocului, incat in cazul in care am putut, chiar am analizat un pic si viata celui care se vaicarea. Nu de putine ori am observat ca “ghinionul” si-l facuse omul cu mana lui, dand cu piciorul ocaziilor din viata, oamenilor din viata lui sau momentelor in care avea de ales intre drumul usor si drumul bun. Daca insa te chinuie curiozitatea si vrei sa vezi cat de mult te-a ajutat trifoiul cu patru foi, gasit in copilarie pe camp la bunica, nu ai decat sa te apuci de intrat pe un site util, unde poti provoca soarta sa iti aduca un castig substantial din pariuri sportive. Pariurile online pe evenimentele sportive iti dau posibilitatea ca dintr-un pariu de 0.50 EUR sau 1.50 RON, sa ajungi la castiguri importante, fara sa studiezi prea mult strategiile, si la urma urmei… daca mergem pe mana norocului pentru a testa asa ceva, pariul e pariu, iar studiul si stiinta sunt pentru altceva.

Poti merge, de exemplu, in ideea ca-ti poate purta noroc, pe mana lui Ilie Nastase, ca si-asa aparuse zilele trecute pe la televizor, in nu stiu ce emisiune in care i se lauda intreaga cariera, faima si avere. Daca ti se pare asa mai motivant, poti sa faci o vizita pe Tenislive.ro si sa vezi poate sare norocul de la fileu direct spre tine!

Pana la urma, fiecare om e responsabil cu bucatica lui de fericire. O poti cauta in distractii, o poti cauta langa un om, o poti cauta in bani, sau o poti cauta in sufletul tau. Oricum ar fi, depinde doar de tine! Pui pariu cu tine ca stii deja unde si care e fericirea ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge