19 Feb

Povestea cu Louis Vuitton-ul

geanta Louis VuittonLa serviciu am de-a face in ultima vreme, cum am mai tot povestit pe-aici cu lume noua, colegi cu care trebuie sa relationez, cu care imi doresc sa gasesc ceva in comun, pentru a putea lucra intr-un mediu cat mai ok (din punctul acesta de vedere). Mai pe scurt, sa socializez! Cu cateva zile in urma, am inceput sa intru mai mult in vorba cu o colega foarte amabila si draguta, care m-a mai ajutat cu cateva explicatii, de la care am mai furat cateva informatii si cu care am ajuns sa vorbesc si despre alte subiecte decat cele legate de serviciu.

Asa azi, asa maine, pana intr-o zi in care imi rotesc ochii plictisita prin jurul biroului si vad pusa pe langa, geanta colegii mele. Geanta faina, incapatoare, pe care tronau imprimate initialele celebrului brand Louis Vuitton. Stramb vizibil din nas, si fara sa stau pe ganduri, ma ia gura (aproape) pe dinainte: Ufff… dar nu-s asa de dragute gentile astea asa.. cu brandul la vedere, mai bine le-ai evita“, continuand fraza in gandul meu…. “ca-s kitschoase si mai bine o musama curata, decat o imitatie ieftina!” Acum imi dau seama ca nu era locul meu sa ma apuc de comentat geanta fetei, si de dat sfaturi nesolicitate, insa eu am simtit ca imi permit sa ii spui sincer ce cred, avand in vedere ca mi se parea a fi o persoana cu care ma pot intelege.

Colega a fost destul de draguta incat sa nu fie deranjata, a zambit amabil si mi-a spus ca nici ei nu ii plac imitatiile si ca a ei e originala, asta in timp ce-mi arata elementele distinctive ale unei genti de la “mama ei” (certificatul dinauntrul gentii si seria de identificare). Nah… mi-am cerut scuze, si i-am spus sincer ca ochisorii meu nu au scanat inca genti de firma, originale, ci doar alea atarnate prin toneta in Podu’ Ros! Am ras amandoua, si a ramas ca o intamplare funny din care eu am invatat sa ma abtin de la comentarii, de la sfaturi gratuite si sa mai las de-oprate atitudinea atotstiutore.

Ahh… si faina tare geanta, mai ca ma bate un gand sa tradez marea mea pasiune pentru cercei cu cea pentru genti. Si-asa sunt in plina cautare de dezvoltare a bugetului de care dispun lunar, drept urmare sper ca in scurt timp o sa imi si permit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge