21 Sep

Let’s do it, september!

E luna in care ma alint! Primesc flori, primesc complimente, prietenii sunt generosi in sentimente, primesc multe… si uite de-aia ma trezesc uneori cu zambetul pe buze! Dupa ani de zile in care doar am oferit, fara a primi nici macar pe jumatate, am inceput sa ma alint. E de bine, e pur prezent, fara a mai calcula si fara a ma mai spera.

Ma mai amuz uneori de cat de ironica poate fi viata! O mare si importanta etapa a vietii mele s-a incheiat in urma unei neintelegeri extrem de necaractristica mie, care nici macar nu a existat, tocmai pentru ca era atat de straina firii mele. Am fost acuzata si “pedepsita” pe nedrept, si inca stau si ma minunez de cat de putin te poate sti un om care afirma ca te cunoaste, si care trebuia sa isi puna macar un semn de intrebare inainte de a decide pe ce cale o ia viata. Toate bune si frumoase, pentru ca (ma rapet), “karma is a bitch“, iar eu nu pot decat sa zambesc la gandul asta!

Sa revenim la septembrie… e luna in care imi vne sa ma intind ca o pisica la soare, sa ma bucur de galben, de liniste, de iubire, de caldut… de tot! Am avut weekendul cel mai frumos din anul acesta: m-am plimbat singura prin oras, am stat pe o banca la soare, am dormit atat cat simteam ca am nevoie, am cantat, am dansat, am primit cel mai frumos apel telefonic, am iesit cu cei mici (nepoteii) in parc si m-am alergat cu ei de se uitau toti parintii intepati de pe-acolo, ca la cine stie ce aratare!

Apropo de parc, cel mai misto “episod” din ultima vreme e unul petrecut pe la 2 dimineata, in parcul din spatele blocului, in care m-am dat in leagan ca cel mai nebun copil posibil, si in care am “zburat” pe toate toboganele de pe-acolo cu cel mai mare zambet incercat in 2014. Ma prinde bine, merit asa zambet si asa culoare in viata! Stiu prea bine (din pacate) si ce inseamna un suflet rece si indiferent, si de aceea am inceput sa le apreciez pe cele cu trairi, cu chef, cu sentimente!

Am trait in ultimele luni atat cat nu am trait in toti anii de pana acum! Ma simt vie, simt ca detin controlul si ca sunt, in sfarsit, eu! Sunt schimbata, sunt linistita, sunt entuziasmata… sunt bine! Nu ma mai omoara apatia, indiferenta si sictirul “gustat” pe nedrept! Tocmai pentru ca am fost prea ok, prea implicata si prea putin egoista, mi-am luat-o rau “in freza”! Dar, ma repet, ”karma is a bitch”, iar eu nu pot decat sa zambesc la gandul asta!

In alta ordine de idei, asta e ultima obsesie muzicala:

Asta e ultimul (si cam singurul) meu “selfie”, facut cu drag si spor intr-o sambata funny si relaxanta:
Desktop1Si asta e o descriere destul de… acurata :))

me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge