25 Mar

Lenutele

Sunt trei, si cel putin una dintre ele e (acum) al naibii de obosita, ii cad ochii in gura, dar daca si-a propus ca azi scrie pe blog, atunci asta se chinuie sa faca! Inutil sa va spun ca din 2 in 2 minute atipesc pret de 3 secunde, insa imi revin relativ repede. Motive? Cele clasice: munca multa, ore suplimentare, program incarcat si somn putin.

Revenind la Lenute, una e cu puls, cu un zambet mai mult sau mai putin fals, deghizata sub numele de Madalina, cu doar o zi la dispozitie pe an, in care asteapta cu nerabdare cadouri si urari de viata nebun de frumoasa, de la toata lumea, adica pe 21 mai (Sfintii Constantin si Elena). Bineinteles ca majoritatea nici nu stiu ca pe langa Madalina si Stafie mai exista si un alt prenume de-a dreptul angelic, care ii da posesoarei o tenta autentic rurala. Drept urmare, Lenuta cea blonda si nevinovata, vizualizeaza cu ochi umezi toate urarile de pe Facebook, indreptate catre toate Elenele si Constantinii recunoscuti, si tare si-ar dori ca in mai, si pe al ei “perete” sa fie azvarlite cateva cuvinte de bine.

A doua Lenuta e o planta care si-a gasit fericirea pe biroul meu, si care mi-a fost prezentata inspre evaluare cu vreo 3 frunze la purtator. 50 de frunze mai tarziu, m-am indragostit de ea, si o apreciez pentru ca reprezinta o metoda antistres neasteptata pentru mine. Pentru asta merita un giveci mai mare. :)

A treia Lenuta e o pisica un pic cam plata, care s-a lipit de perete acum vreo 2 ani, si care nu vrea sa se mai dea jos de-acolo! Are ochii hipnotizanti si pare la fel de ciufulita si ametita pe cat sunt si eu, atunci cand ma trezesc de dimineata.

Lenutele

Acestea fiind spuse, Lenuta cea bipeda, isi permite sa pice in pat intr-o semi coma profunda si sa revina pe-aici mai inspirata si capabila sa scrie o propozitie in mai putin de 10 minute, asa cum s-a intamplat acum.

Lenuta just left the building! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge