25 Dec

Legend Pub – blogmeet pe final de an

Când Marius  ne-a propus să ne întâlnim cu toții la un blogmeet - winter edition, m-am gândit din prima la o seară faină, cu oameni de care mi-era dor și la o gazdă primitoare. Și nu degeaba mi s-au perindat mie prin minte imaginile menționate, pentru că cei prezenți au întreținut atmosfera, iar locul în care ne-am văzut, Legend Pub, a fost spațiul perfect pentru noi.

Recunosc faptul că înafara taurului de la intrare, de care se mai agățau nepoțeii mei, în plimbările noastre prin zonă, nu știam foarte multe despre acest loc, și din fericire, surpriza a fost una plăcută. Inițial, datorită amplasării –  la parterul hotelului Moldova, aproape de intrarea de la Palas Mall – am crezut că pe-acolo se-adună ceva fițe, și că nu e locul cel mai potrivit pentru o seară relaxantă. Mda… recunosc, mai greșesc și eu :P Muzica e făină, macarea e gustoasă, canapelele confortabile, amplasarea e bună… asta e, treaba lor cum o să se descurce, dar s-au mai făcut cu un client!

Dacă tot laud compania, eu zic să ”strig” și catalogul: Macku, Alexandra, Adelina, Andrei, Alice, Alex, Mariana, Dragos, Titi, Bogdan și Mihai.

shot

12-24-2014-1-40-45-PM-650x250girlslegend publa bar

 

 Eu am întârziat un pic, însă i-am prins pe toți numai bine, cu chef de vorbă, cu povești de împărtășit și cu amintiri de depănat.

 În concluzie: mi-era tare dor de un blogmeet, Legend Pub e un loc numai bun de bifat și în serile următoare, iar eu am trecut de la “sus pe bar” la “pe lângă bar”, cu meniul drept material de studiu. O fi de bine, o fi de rău?! :))

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge