5 Mar

FoodPanda – ca sa mananci bine!

Cand ti se face dor de mancarea gatita, caci celebrul tau sandwich nu iti mai aduce multumire, ori pizza deja nu te mai incanta, ai trei solutii. Prima te plaseaza pe tine impreuna cu stomacelul tau flamand, direct la usa mamei, intr-o vizita inopinanta, care-o va emotiona, gandindu-se cat de mult ti-a lipsit, de ai picat asa subit in casa la ea. Adevarul va iesi la iveala in momentul in care tu te vei napusti la usa frigiderului, in speranta unui peisaj plin de calorii. A doua varianta te trimite pe tine direct in fata aragazului, gata sa jonglezi cu oale, tigai si alte chestii care nu se umplu prin magie cu mancare. A treia, si cea mai la indemana solutie e sa cauti un restaurant bun, si sa te resfeti cu preparatele lor.

La aceasta a treia varianta voiam sa ma opresc, deoarece am gasit un site foarte fain, si anume FoodPanda. E un site international pentru comenzi on-line, unde, atunci cand apesi infometat pe butonul “comanda“, te trezesti cu mancarica direct la usa! Din toamna lui 2013, este disponibil si la noi in tara, primele orase bifate fiind Bucuresti si Cluj. Va spun de el, pentru ca sunt sigura ca pe viitor si Iasiul va fi prezent acolo, si veti putea plasa usor si rapid o comanda on-line pentru oricare dintre restaurantele cu care vor fi in parteneriat. In ceea ce priveste cele doua orase norocoase, mentionate mai sus, acolo colaboreaza cu peste 150 de restaurante, asa ca pofticiosii chiar au de unde alege :)

foodPanda

Si ce poate fi mai usor deca sa faci lucrul acesta si de pe telefon? Drept urmare, tolanit in pat, dupa o lunga zi de munca, in care iubita isi vede de treaba ei si nu se mai gandeste la meniul care te-ar incanta pe tine, poti utiliza foarte eficient si aplicatiile pentru Android si IOS. Cand aproape ai atipit cu telefonul in mana, mancarea calda si gustoasa te cauta la usa! Si chiar daca ea stramba din nas, pentru ca te-ai descurcat sa iti procuri cina si fara ajutorul ei, o poti impaca usor instalandu-i si ei aplicatia pe telefon, fie FoodPanda pentru Android, fie aplicatia pentru iOS.

Iubirea trece prin stomac, e adevarat, asa ca nu m-ar surprinde sa te indragostesti de FoodPanda :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge