18 Jan

Cumpara timp pentru o viata!

Timp pentru viataUna dintre cele mai mari incercari in viata, mi se pare aceea de a avea pe cineva foarte drag, grav bolnav si aflat situata de a nu-si permite, din punct de vedere financiar, sa lupte pentru a mai petrece cateva zile, luni, ani… pe acest pamant! Cand cel aflat intr-o ipostaza de acest gen mai este si un copil ce nu a reusit nici macar sa inteleaga prea mult din aceasta viata, inainte de a fi pus in fata unei asa mari cumpene, totul devine si mai negru. Ma gandesc la parintii lui, si cred ca in tot acest cosmar, pot totusi spera la un pic de lumina!

Pentru asta s-a creeat urmatorul eveniment caritabil, “Timp pentru viata!“, unde se va incerca strangerea de fonduri pentru o lupta cu un adversar infricosator, si anume diagnosticul de tumora cerebrala pus unui copil de numai 6 ani, Calin Graur! De la 3 ani se chinuie cu aceasta boala, trecand prin perioade cu chimioterapie, radioterapie si cu operatii, totul culminand cu momentul prezent in care sufera de o insuficienta respiratorie care poate fi cauzata de o pneumonie sau de metastaze la plamani.

Avand in vedere ca acest copilas inca mai are vointa si putere sa reziste, sa fie optimist si sa isi doreasca sa creasca mare, ar fi o nedreptate daca banii ar fi motivul pentru care nu ar avea aceasta sansa. De aceea a fost creat acest eveniment, de aceea au acceptat acesti invitati (Daniel BUZDUGAN – Stand-up comedy, moderator, Beatrice RANCEA – coregraf al baletului Operei Iasi, Madalina LEFTER – cantareata, Cristina NICHITA – creator moda, Catalin MOROSANU – sportiv, campion K1, The SKY – trupa de dans si entertainment, Emil COSERU – artist al Teatrului National Vasile Alecsandri din Iasi, Adrian MONORANU – blogger, marketer, manager si trupa VUNK) sa se adune pe 2 februarie 2013 la centrul de conferinte din Palas Iasi si de aceea sunteti invitati si voi sa participati! Evenimentul are doua parti, prima in care vor performa primii 8 invitati si a doua in care va concerta trupa Vunk. Intrarea se face pe baza de bilet (ce va fi de fapt o donatie), pretul fiind de 50 de ron pentru fiecare dintre cele doua parti sau de 75 de ron pentru ambele parti ale serii.

Puteti sa ajutati si voi, cu un minim de efort! De data aceasta, faza cu dai share si ajuti este adevarata! Toate share-urile pe care le veti da acestui articol pe Facebook vor fi contorizate si fiecare in parte concretizat intr-o donatie de 5 euro facuta de catre sponsorii evenimentului. In concluzie 1 share = 5 euro!

Mai multe informatii puteti afla de pe blogul lui Adrian Monoranu, de pe pagina lui Calin, pagina de Facebook a evenimentului sau de la centrele de informatii Palas Mall sau Iulius Mall.

Evenimentul este organizat de One Events cu sprijinul Palas Iasi, Shamrock Inn, Europe AccessDirect si Rotaract Copou.

One thought on “Cumpara timp pentru o viata!

  1. Pingback: Oferă timp pentru Călin « Razvan Pascal's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge