1 Apr

Cu oile la analiza

insomniaDe cateva ore, tarzii de altfel, eu casc ochii la laptop, iar laptopul casaca… pixelii la mine, fara sa reusim sa lasam aceasta speciala conexiune sa cedeze in fata somnului. Nu-i bai, o mica insomnie nu a stricat nimanui, cum as fi avut altfel ocazia sa cad prada introspectiei si sa analizez in avans, oaie cu oaie, sirul mioarelor ce ar trebui numarate odata ce apas butonul “off”? Ce fenomene ale propriei constiinte s-ar trezi la viata daca, din intamplare, in sirul acesta de mamifere imaginare, as da peste o oaie neagra? As reusi sa-mi duc interpretarea starilor si dispozitiilor mentale si emotionale la bun sfarsit, sau la un moment dat, tot numarand oi, mi s-ar face pofta de branza? Ce pot sa spun, viata e dificila si complexa atunci cand problemele existentiale te coplesesc…

In alta ordine de idei, cat scriu eu despre lipsa chefului de somn, vad ca deja ma instalez tot mai bine in pat, si acus ajung sa-mi imbratisez laptopul de la orizontala. Si daca n-ar mai dupai aia de de-asupra mea, ce bine ar fi! Oare o fugareste vecinul pe nevasta, la aproape 4 dimineata? O fi avut si el saracul un cosmar si si-a amintit ca i-a ars ea acu’ 2 ani friptura la cina, si acum cauta subit razbunare. Sau ea e pe urmele lui ca i-a scapat nefericitului in somn numele Marcicai, iar pe consoarta o cheama de vreo treizeci si ceva de ani, Ioana? Deh… din misterele vietii, o sa trebuiasca sa traiesc cu asemenea dileme!

Poate ar trebui m-apuc de farse, sa dau cate un telefon de buna dimineata unor amici, ca si-asa e 1 aprilie, si azi poti spune toate ineptiile sau chiar adevarul crud in fata, ca dupa aceea oricum te scoti cu repilica “A fost o farsaaaa!”, ┬ási drept urmare, nu ar trebui sa se supere cel vizat.

Intrerupem transmisia pentru o stire de ultima ora: pleoapele s-au inchis pentru 3 secunde consecutiv, si dupa modelul contractiilor gravidelor, daca se repeta la intervale din ce in ce mai mici aceste episoade, clar se intampla ceva. Tradez blogul pentru una bucata calatorie in lumea viselor. Za end!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge