20 Mar

Buze mai senzuale – marca Duken Bar

Lumeee, lumeee, de sambata noaptea, sunt mandra posesoare a unor buze cu vreo doua numere mai mari (in limbaj… siliconat). Si nu, nu m-am frecat pe buze cu sampon pentru volum, nici nu le-am acoperit cu praf de copt, nu le-am dat Danonino sa creasca mari si nici nu am incremenit intr-un perpetuu¬†duck face.¬†Doar le-am trecut printr-o mica proba de foc si, de bucurie, s-au rumenit un pic, si s-au hotarat ca temporar le sta bine mai proeminente. Eh.. se baga in seama degeaba, va spun eu, nu asta era scopul insiruirii intamplarilor!

A inceput cu o portie buna de socializare, la Blogmeet-ul cu numarul 43, provocat si premeditat fara scrupule de catre Andrei, intr-o locatie care avea deja reputatie buna in lista mea cu locuri faine: Duken Bar. Pe-acolo m-am mai distrat la o aniversare, m-am mai relaxat la un suc, am furat niste cartofi copti tare buni si am mai rontait popcorn si cu alte ocazii. Ca o adevarata party animal ce sunt, mi-am plimbat fundul pe vreo 3 scaune, numai bine cat sa plictisesc cu ideile mele originale si cu stilul meu oratoric iesit din comun, cativa norocosi; m-am agatat de un pahar cu vin si am terorizat o mana de amici pe care i-am prins in cateva selfies :) Partea mai faina a fost cea in care gazda cea primitoare, inmatriculat sub numele de Alex, a venit cu shot-urile, moment in care ochii au inceput sa sclipeasca, zambetele sa se lateasca si discutiile sa treaca inspre alte subiecte.

Insa dupa o dieta lichida, bloggerii trebuie sa se alimenteze corect si sa mai si manance cate ceva. Drept urmare, meniul s-a pus la dispozitie pe masa, si s-a prezentat sub forma unui platou cu napolitane, niste scobitori, un pahar de Stroh si o bricheta. Mbun… asocierea nu a fost intamplatoare, caci reteta napolitanelor flambate a fost un adevarat succes. Descrierea procedeului se aseamana foarte bine cu asasinarea sadica a unei bucati de napolitane: o tragi in teapa (a.k.a. scobitoare), o ineci in alcool (80 de grade), ii dai foc si apoi o devorezi intr-o fractiune de secunda. Eu recunosc, am nenorocit in aceasta maniera un intreg clan npolitanicesc, drept urmare mi-am cam incins buzele, iar ele, drept protest, au devenit mai prezente in viata mea. Povestile sunt multe, de la “mi-am ars sprancenele” si pana la “mi-am ars mustata“, insa nu cred ca regreta cineva apucaturile de fachir!

Una peste alta, de fiecare data cand zambesc si simt cum imi mai crapa putin buza de sus, imi amintesc de un blogmeet misto, intr-un loc pe masura si in companie placuta!

Napolitane flambate

Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge