9 Jul

Are balta peste

V-am zis eu ca o sa am un weekend fain, nu? Prima experienta la pescuit a fost una care se merita a fi repetata! Toti cei prezenti (Andreea, Etienne, Radu, Andrei, Alexandra, Zaza, Somnulescu, Cipoc, Epox, Paul, Elena, Pavel, Dani, Titi, Relansat, Adde) s-au prezentat cu noaptea in cap, cuminti si somnorosi la locul de intalnire. Dupa vreo 40 km am ajuns in localitatea Bivolari, la Balta lui Nicu, unde fiecare si-a cautat cate un loc numai bun de ademenit pestii. Cei de la Monstru.ro (Tavi si Anca) s-au asigurat ca fiecare are ustensilele adecvate si au fost cu adevarat rabdatori si foarte amabili, ajutandu-ne de-a lungul zilei sa avem cat mai multe sanse in a pescui ceva.

Eu sunt “mandra” posesoare a unei undite cam triste, caci nu a reusit sa atraga niciun peste, insa nu-i bai… pot declara fericita ca niciun pestisor nu a fost ranit/intepat in decursul tentativei mele de a pescui. Nici cu pestisorul de aur nu am avut succes, dar asta a insemnat ca a ramas mai multa bere Timisoreana si mai mult vin Cotnari pentru noi, ceea ce pot spune ca ne-a incantat :))

Castigator se pare ca a fost Titi, cu cei 7 pesti ademeniti in carlig, urmat de Elena si de Dani.  Chiar daca o sa sune ca un cliseu, insa intr-adevar castigatori am fost cu totii, caci evenimentul a fost unul reusit, bloggerii s-au simtit bine, organizatorii au facut o treaba buna, si toata lumea a cazut de acord ca se merita strigarea unui bis!

La intoarcere, cu totii eram doborati de caldura, asa ca oprirea la fantana din sat + bataia cu apa, au fost pasii corecti de urmat :) Pana la editia 2, eu mi-am pus in plan sa mai capat ceva experienta si sa vizitez macar una din baltile si iazurile enumerate si recomandate pe site-ul pescarus.info

3 thoughts on “Are balta peste

  1. Pingback: Distractie, multa apa si pescuit pentru bloggerii din Iasi | Rasfatat.ro

  2. Pingback: Bloggerul pescar | RaduPricop.Ro

  3. Pingback: La Peste cu bloggerii iesi si Monstru.ro | Sa ne citim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge